Poster_jardilandEl passat diumenge 19 d'octubre es va fer la mostra d'animals per adoptar a les instal·lacions de Jardiland a Cubelles.

Vàrem participar-hi passejant uns quants gossos dels que tenim allotjats al refugi, un dia molt bonic on tothom  va poder gaudir-ne.

Agraïm la col·laboració de tos els que ho van fer possible, gràcies Jardiland per muntar aquesta festa, als voluntaris per ajudar a la nostra presencia, i com sempre a Affinity.

grup_jardiland

Aquest dissabte  4 d'octubre, us esperem al nostre stand de la Festa de l'Animal que tindrà lloc a la Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú.

Per més informació de la festa seguiu aquest enllaç.

http://festadelanimalvng.jimdo.com

JOloveMASCOTES

campanya_sitgesEl passat dissabte dia 27 de setembre la protectora va realitzar una campanya solidària i de sensibilització al Cap de la Vila de Sitges, la gran afluència de públic va fer que fos excel·lent, totes les persones que van venir amb la seva mascota van rebre un regal.

Agraïments doncs a tots i totes que vau venir a demanar informació i col·laborar, a l'Ajuntament de Sitges per cedir-nos l'espai i la tasca feta per dur a terme l'esmentada campanya, també agrair a Affinity per la donació de regals i l'ajut que realitza a la Protectora.

El passat dia 3 varem iniciar la campanya solidària de la Protectora al mercat de Vilanova i la Geltrú, la farem el primer dissabte de mes i consta de regals per a les mascotes per cada donació que es faci. Amb una valoració positva, agraïments a tots els assistents per la seva col · laboració, a l'Ajuntament i a l'empresa organitzadora del mercat PIVSAM pel tracte rebut, a AFFINITY per la seva constant preocupació pel món dels animals i haver-nos donat els regals.

Estem tramitant amb els ajuntaments de la resta de poblacions de la comarca per fer-la també en els seus mercats, us anirem informant.

Mercatvilanova_1

L'empresa ZOOPLUS continua la seva campanya de donacions. Ja fa temps que va començar, cap els dos anys i uns 40 mil kilos de menjar repartits a diferents protectores del país segons ens informen. El nostre agraïment més sincer a Zooplus per la donació a la Protectora del Garraf de 250 d'aquests kilos.

Aquí teniu un enllaç a la seva pàgina :

http://www.zooplus.es

donacio zooplus

Català English Español